Banana-Cookies

Deze cookies zijn de makkelijkste ooit 😉 met 3 ingrediënten zijn deze binnen no-time klar 😉 Banaan en havermout vlokjes. Ik pimp de deeg wel hier en deer op. Hier een van mijn voorkeuren:

INGREDIËNTEN

30 stuks:

  • 4 rijpe Bananen ( 350 g )
  • 120 g Pindakaas
  • 200 g gluten vrije Havermout
  • 50 g Cacaonibs
  • snuifje zout

BEREIDING

Prak de bananen of pureer ze in een kom. Voeg de rest van de ingrediënten toe en vermeng alles goed met elkaar.

Vorm met hulp van jouw handpalmen walnoot-grote balletjes en leg ze op een met bakpapier bekleed bakblikje.

Neem een vork en druk de balletjes met hulp van de vorkje plat.

Als jij alle balletjes hebt plat gedrukt, kan jij de bakplaat nu in de voorgewarmde bakoven voor 35 minuutjes goud bruin bakken. Als de koekjes klaar zijn, haal de bakblik uit de oven en laat de koekjes goed afkoelen.

Voedingswaarde: 2135 C, 238 g KH, 70 g E, 101 g Vet, 40 g Vezel

Voedingswaarde voor 1 koekje: 71 C, 7.9 g KH, 2.3 g E, 3.4 g Vet en 1.3 g Vezels

Tip: De koekjes in luchtdichte blikje in de koelkast bewaren. De koekjes zijn helaas niet langer dan 1 week houdbaar.

Schreibe einen Kommentar