MIJN EIGEN BOEK IS NU TE KOOP! LEES MEER
MIJN EIGEN BOEK IS NU TE KOOP! LEES MEER

Pink-Pop Balls

Desserts
Gepubliceerd op door Nora Ergüven
Scroll naar recept
main-image

Ingrediënten

ca. 12 stuks
  • 175 g Banaan
  • 45 g Kokosrasp
  • 3 g Pink Pitaya Powder ( gewoon op internet besteld ;-) )
  • 6e188421-c8fb-49d1-abc4-ce4520a7a655-scaled.jpegb1443c78-3e81-4bd5-b089-9f4528a27237-scaled.jpeg
  • 10 g gepofte Rijst
  • 30 g Eiwit Poeder ( naar Smaak )
  • 80 g Chocolade ( 75 % )
( Ik heb geen zoetmiddel meer erin gedaan, omdat mijn eiwit poeder als zoet genoeg is, soms moet je iets erbij doen, proef even de smaak )

Bereiding:

Schil de bananen en doe deze in een blender. Voeg de kokosrasp en de Pink Pitaya Powder en mix alles tot een egaal mengsel. 5e056c85-7b52-4e3a-92bb-9611eb5a2061-scaled.jpeg6e188421-c8fb-49d1-abc4-ce4520a7a655-scaled.jpeg59e6e2b6-03a3-4728-8a0d-5c66d55d9754-scaled.jpeg88696c4f-c578-4559-a623-9c44cfec5785-scaled.jpeg Giet de mengsel in een kom en voeg de gepofte rijst en de eiwit-poeder erbij en kneed alles tot een deeg. 530fa535-acb7-4e51-ab35-a148c29d5e99-scaled.jpeg5c4c1b19-ebaf-4997-9b51-90ea672520cc-scaled.jpeg9a731743-cd70-4d86-ac44-c2c5f5eeb919-scaled.jpeg Roll nu van de deeg walnoot grote balletjes. Als alle balletjes gedraaid zijn, zet op zij en smelt de chocolade au bain-marie. Bereid een blik met bakpapier, om dalijk de balletjes erop te plaatsen. Als de chocolade gesmolten is, dep de balletjes een bij een in de chocolade en zet de balletjes op de bakpapier, om erop te rusten en om de chocolade uit te koelen. fa967ab4-f403-45a7-b539-857d1c554383-scaled.jpegfa535eae-7d77-443c-9d5b-dc70f187ce29-scaled.jpeg7ab1dc7c-0fa9-473a-9ba7-ebe72109d9e1-scaled.jpeg Nu kan jij de balletjes in een voorraad doos in de koelkast bewaren. ( Als je lang genoeg kan weerstaan, zijn de balletjes ca. 1 week in de koelkast houdbaar ) EET SMAKKELIJK !!! Voedingswaarde voor de hele recept : 1082 C, 77.6 KH, 33 g E, 71 g Vet, 13.4 g Vezel en 43.6 g Suikers Voedigswaarde voor 1 pink-pop balletje : 90 C, 6.5 g KH, 2.8 g E, 5.9 g Vet, 1.1 g Vezels en  3.6 g Suikers

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je naam *
Je e-mailadres *
Je bericht hier *

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Over de auteur

Hallo! Ik ben
Nora Ergüven

Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.

Meer recepten