MIJN EIGEN BOEK IS NU TE KOOP! LEES MEER
MIJN EIGEN BOEK IS NU TE KOOP! LEES MEER

Geroosterde Groene Asperges

Hoofdgerechten / Bijgerechten
Gepubliceerd op door Nora Ergüven
Scroll naar recept
main-image

INGREDIËNTEN

voor 2 porties:
  • 500 g Groene Asperges
  • 50 ml Olijfolie
  • 50 g in ringen fijn gesneden Bosuitjes
  • 2 Tenen verse Knoflook ( 8 g )
  • 1 EL Kruiden naar smaak hier: Italiaanse Kruiden ( Gember, Italiaanse Kruiden, Chili Peper, Komijn, ...)
  • Zout & Peper

BEREIDING

Snij de eind-stukken ca. 1 cm van de asperges af en leg deze op een met bakpapier bekleed bakblik. Snij de bosuitjes in fijne ringen, pers de knoflook en maak nu van alle ingrediënten een dressing naar smaak. Besmeer de asperges met de dressing. Zet de grill-modus van jouw bakoven op 200 graden aan en laat de asperges ca. 10 - 15 minuten grillen. Let op, dat deze niet verbranden, elke bakoven werkt anders !!! De gegrilde asperges kan jij zo met iets sla erbij en zelfgemaakte tzatziki eten, of als bijgerecht met rijst opdienen. Wees creatief ;-) Voedingswaarde: 536 C, 28.7 g KH, 6.6 g E, 45.8 g Vet en 9 g Vezel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je naam *
Je e-mailadres *
Je bericht hier *

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Over de auteur

Hallo! Ik ben
Nora Ergüven

Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.

Meer recepten