Avocado-Salsa

Ik hou van smeerbare Salsa 🙂

INGREDIËNTEN

  • 1 Avocado ( 120 g Vruchtvlees zonder pit & schil )
  • 1 Rode Ui ( 80 g )
  • 1 Teen verse Knoflook ( 3 g )
  • 1 grote Tomaat ( 150 g )
  • 1 rode Chili Peper
  • 5 g verse Munt
  • 2 g verse Koriander
  • 2 g verse Peterselie
  • Snuifje Zout en Zwarte Peper
  • 50 ml Citroensap

BEREIDING

Snij alle ingrediënten in grove stukken, doe deze in een goede blender en mix alles tot een egale smeerbare massa. Serveer deze lekkere salsa met nachos, ook bij chili gerechten een lekker dip 🙂

Voedingswaarde voor de hele salsa: 242 C, 18.8 g KH, 4.4 g E, 18 g Vet en 4.4 g Vezels

Tip: in een glazen pot is deze salsa 2 – 5 dagen in de koelkast houdbaar. De salsa kan ook per hand voorbereid worden. Dus dan alle ingrediënten heel fijn hakken en goed met elkaar vermengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *