Cashew Kokos Mousse

INGREDIËNTEN

2 – 4 porties:

  • 200 g  ruwe Cashew Noten ( over nacht ingeweekt in water
  • 200 ml Kokosmelk ( van Alpro )
  • 15 g  Agavesiroop ( niet meer, want de smaak moet neutraal blijven voor verder gebruik )
  • 50 g Kokosrasp
  • snuifje Zout
  • snuifje Vanille extract

Fruit naar smaak

BEREIDING

Giet de inweek water van de Cashew Noten af en was deze goed af. Laat goed uitlekken. Voeg alle ingrediënten ( zonder Fruit !!! ) in een blender en laat goed mixen tot een smeuïge mengsel. Doe de mengsel in een kom en laat goed 1- 2 uur in de koelkast opstijven. Nu kan jij de mousse naar believen met fruit in schaaltjes opmaken.

 

Voedingswaarde voor de hele mousse ( zonder toevoegingen ) : 1663 C, 62.2 g KH, 46.3 g E, 134.2 g Vet en 7.4 g Vezel

Voedingswaarde voor een persoon ( zonder toevoegingen ) : 415 C, 15.6 g KH, 11.6 g E, 33.6 g Vet en 1.9 g Vezel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *