MIJN EIGEN BOEK IS NU TE KOOP! LEES MEER
MIJN EIGEN BOEK IS NU TE KOOP! LEES MEER

Tofu Yoghurt = Yofu

Desserts
Gepubliceerd op door Nora Ergüven
Scroll naar recept
main-image

INGREDIËNTEN

2 porties:
  • 400 g Zijden Tofu ( Silken Tofu )
  • 20 ml Agave Siroop ( maak niet zoeter zijn, omdat dit een neutraal smakende yoghurt wordt, die jij ook hartig kan nuttigen voor sausen bijvoorbeeld )
  • 50 ml Citroensap
  • snuifje Zout
  • 2 g Johannesbroodpitmeel

BEREIDING

Doe in een zeef keukenpapier en doe hierop de zijden Tofu, daarmee de overtollige vocht kan uitlekken. Als de zijden tofu goed uitgelekt is, doe deze met de rest van de ingrediënten in een blender en laat tot een smeuïge mengsel mixen. Nu kan jij de mengsel in een glazen pot in de koelkast bewaren voor verder gebruik :-) De gewicht voor 2 personen bedraagt 410 g en voor 1 persoon 205 g. Voedingswaarde voor 2 porties: 294 C, 31.8 g KH, 20 g E, 11 g Vet en 0.7 g Vezel Voedingswaarde voor 1 portie: 147 C, 15.9 g KH, 10 g E, 5.5 g Vet en 0.4 g Vezel  

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je naam *
Je e-mailadres *
Je bericht hier *

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Over de auteur

Hallo! Ik ben
Nora Ergüven

Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.

Meer recepten