MIJN EIGEN BOEK IS NU TE KOOP! LEES MEER
MIJN EIGEN BOEK IS NU TE KOOP! LEES MEER

Cashew-Yoghurt

Ontbijt
Gepubliceerd op door Nora Ergüven
Scroll naar recept
main-image

INGREDIËNTEN

2 porties:
  • 100 g  ruwe Cashew Noten ( over nacht ingeweekt in water
  • 100 ml Unsweeted Sojamelk
  • 15 g  Agavesiroop ( niet meer, want de smaak moet neutraal blijven voor verder gebruik )
  • 15 ml Citroensap
  • snuifje Zout
Fruit naar smaak

BEREIDING

Giet de inweek water van de Cashew Noten af en was deze goed af. Laat goed uitlekken. Voeg alle ingrediënten ( zonder Fruit !!! ) in een blender en laat goed mixen tot een smeuïge mengsel. Giet in een glazen pot, doe de deksel erop en bewaar in de koelkast. Deze yoghurt is in de koelkast paar dagen goed houdbaar. Nu kan je de voor de volgende ochtend jouw eigen yoghurt naar smaak maken met fruit en granola bijvoorbeeld en in de koelkast bewaren :-) Voedingswaarde voor de hele yoghurt ( zonder toevoegingen ) : 703 C, 33.8 g KH, 25 g E, 52 g Vet en 4.4 g Vezel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je naam *
Je e-mailadres *
Je bericht hier *

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Over de auteur

Hallo! Ik ben
Nora Ergüven

Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.

Meer recepten