Pittige “Sour Creme”

INGREDIËNTEN

voor 2 – 3 porties:

  • 100 g Raw Cashew Noten ( minimum 6 uur in water geweekt )
  • 15 ml Citroensap
  • 10 ml Appel-Cider-Azijn
  • 10 g Kokosolie
  • Zout & Peper naar Smaak
  • 100 ml Water
  • 1 g Cayenne Peper ( of naar Smaak )
  • ( eventueel droge of verse Kruiden naar Smaak )

BEREIDING

Week de Cashew Noten in water, giet de week water en was de Cashew Noten af en laat goed uitlekken. Doe alle ingrediënten met de Cashew Noten in een blender en mix goed, tot een mooie egale saus is ontstaan. Deze kan jij als dip genieten of met Oven-Baked-Bataat serveren. Lekker smullen 😉

Voedingswaarde zonder kruiden: 692 C, 27.6 g KH, 19.2 g E, 56.2 g Vet en 3.4 g Vezel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *