INGREDIËNTEN
2 porties:
Voor de dressing:
- 30 g Mosterd
- 15 ml Appel Azijn
- 40 g Soja Kwark Zero Sugar
- 8 g Erythritol
- 10 ml Olijfolie
- 3 g verse Dille
- Zout & Peper naar Smaak
BEREIDING
Was de komkommers en snij deze in dunne plakken. Doe de plakken in een grote kom en zet opzij.
![](https://cloud01.topsite.nl/veganforever.nl/recipe/224/img-3798-225x300-602.jpg)
Doe alle ingrediënten in een blender en laat tot een egaal glad dressing mixen.
![](https://cloud01.topsite.nl/veganforever.nl/recipe/224/img-3796-225x300-603.jpg)
Giet de dressing over de kommkommer plakken en vermeng alles goed met elkaar, zodat alle komkommer plakken met de dressing in touch zijn ;-) Verdeel de komkommer salade op borden en maak af met een takje dille.
Voedingswaarde voor 1 portie: 108 C, 16.3 g KH, 3.4 g E, 5.8 g Vet en 2.1 g Vezel
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *