MIJN EIGEN BOEK IS NU TE KOOP! LEES MEER
MIJN EIGEN BOEK IS NU TE KOOP! LEES MEER

LOVE LIVING HEALTHY

DE 3 PILAREN VAN JOUW GEZONDHEID

Love Living Healthy
Love Living Healthy
Love Living Healthy

In Love Living Healthy - De 3 pilaren van jouw gezondheid deel ik ( Nora ) mijn ervaringen en kennis en laat ik zien hoe makkelijk het kan zijn om gezond te blijven. Ik ben zelf ervaringsdeskundige met twee bijna dood ervaringen, een uur reanimatie, 5 weken coma en een harttransplantatie, 11 stens, heupprothese en inmiddels een hartcapaciteit van ca 40%.

Ik heb een ziekte gekregen, maar ik heb NOOIT de ziekte de kans gegeven, om mij te krijgen, ik zal altijd blijven vechten !!! 

Met humor en grappige voorbeelden geef ik een uitleg over de 3 pilaren (voeding, beweging & rust), die het lichaam en ziel (mind) met elkaar verbinden. Love Living Healthy - de 3 pilaren van jouw gezondheid - is een wetenschappelijk, maar eenvoudig en logisch boek over lifestyle. In drie delen leg ik uit, dat een gezonde lifestyle niet veel tijd kost en helemaal niet duur hoeft te zijn. Bovendien hoeft een gezonde lifestyle nauwelijks energie te kosten.

Ik leeft sinds 2015 veganistisch en is sinds 2022 ben ik afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik begeleidt nu als lifestylecoach ook cliënten die NIET een veganistische lifestyle volgen, maar het roer WEL willen omgooien naar een gezondere lifestyle.

 

Mijn boek is nu verkrijgbaar bij de volgende locaties: