INGREDIËNTEN
4 porties:
- 1 Broodje ( ik naam van SCHÄR : Glutenvrije Meergranen-Ciabatta broodje )
- ( jij mag natuurlijk ook een ander broodje of brood plakken nemen )
- 15 ml Olijfolie
- 1 TL Italiaanse Kruiden ( 3 g )
- snuifje Zout & Peper
BEREIDING
Maak eer van de olijfolie, de kruiden, zout en peper een dressing. Snij de brood in de lengte door en besmeer de helften met de kruiden-olijfolie. Snij nu de brood nog eens in heel kleine vierkante blokjes.
Roerbak de brood blokjes in een pan en laat deze goud-bruin en knapperig worden.
Et voilà en klaar zijn de selfmade croutons ;-)
Voedingswaarde voor de hele croutons: 268 C, 20.7 g KH, 3.3 g E, 17.9 g Vet en 4.5 g Vezel
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *