MIJN EIGEN BOEK IS NU TE KOOP! LEES MEER
MIJN EIGEN BOEK IS NU TE KOOP! LEES MEER

Selfmade Croutons

Gebak Zoet & Hartig
Gepubliceerd op door Nora Ergüven
Scroll naar recept
main-image

INGREDIËNTEN

4 porties:
  • 1 Broodje ( ik naam van SCHÄR : Glutenvrije Meergranen-Ciabatta broodje )
  • ( jij mag natuurlijk ook een ander broodje of brood plakken nemen )
  • 15 ml Olijfolie
  • 1 TL Italiaanse Kruiden ( 3 g )
  • snuifje Zout & Peper

BEREIDING

  Maak eer van de olijfolie, de kruiden, zout en peper een dressing. Snij de brood in de lengte door en besmeer de helften met de kruiden-olijfolie. Snij nu de brood nog eens in heel kleine vierkante blokjes. img-2658.jpgimg-2657.jpgimg-2659.jpgimg-2660.jpg Roerbak de brood blokjes in een pan en laat deze goud-bruin en knapperig worden. Et voilà en klaar zijn de selfmade croutons ;-)  Voedingswaarde voor de hele croutons: 268 C, 20.7 g KH, 3.3 g E, 17.9 g Vet en 4.5 g Vezel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je naam *
Je e-mailadres *
Je bericht hier *

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Over de auteur

Hallo! Ik ben
Nora Ergüven

Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.

Meer recepten