MIJN EIGEN BOEK IS NU TE KOOP! LEES MEER
MIJN EIGEN BOEK IS NU TE KOOP! LEES MEER

Eten is een behoefde, genieten is een kunst…..

Wij eten, om te leven en om ons goed te voelen. Ons eetgedrag heeft invloed op ons lichaam, geest en ziel. Maar helaas niet alles, wat ons smaakt en onze ziel gelukkig maakt, doet hetzelfde met ons lichaam. Soms doet het juist ons lichaam niet zo goed en maakt dit ons ongezond. Het gaat om de juiste balans tussen smaak en gezondheid. 

Voeding en lifestyle is nooit GOED of FOUT. Het gaat erom, dat je uit moet vinden, wat bij JOU past. Je hebt al meerdere dieëten geprobeert en van het ene dieet naar het andere overgegaan…. Ik wil je graag helpen, naar een gezond voedingspatroon. Dit bereik je als je gevarieëerd eet. Kleine veranderingen kunnen al grote doelen betekenen. De Duitse wetenschapper Albert Einstein zei: 

“De puurste vorm van waanzin is, om alles te laten zoals het is en tegelijkertijd te hopen, dat er iets zal veranderen”.

Samen kunnen wij jouw weg vinden, om JOUW doel te behalen. Het gaat niet om perfectie en hoe je jouw doel behaalt, maar om de kennis van de richting. Dus als je meer wilt weten, hoe je op een gezonde manier je doel kan bereiken, stuur dan een mail aan: info@veganforever.nl.

Mijn coachingtraject is niet alleen voor mensen met een Vegan lifestyle, maar voor IEDEREEN, die zijn gewoontes en lifestyle wil verbeteren. Ga voor een betere versie van jezelf!

Intake

Feedback van een van mijn klanten:

Optimale Ondersteuning

Ik ben ontzettend blij dat ik de keuze heb gemaakt om lifestyle coaching te volgen bij Nora. Mijn initiële doelen waren gericht op gewichtsverlies en het aanleren van gezondere eetgewoonten om me over het algemeen beter te voelen. Dankzij Nora’s begeleiding heb ik niet alleen aanzienlijk gewicht verloren, maar is ook het plezier in het bereiden van maaltijden teruggekeerd. Haar adviezen hebben mijn denkwijze over eten positief veranderd. De communicatie en interactie tijdens de sessies met Nora waren buitengewoon positief. Ze gaf heldere uitleg over voedingsproducten, vitamines en mineralen. De adviezen die ze verschafte om voedingswaarde te verbeteren, waren niet alleen duidelijk, maar ook zeer bruikbaar. Nora’s ondersteuning is nooit dwingend geweest, maar altijd duidelijk en bemoedigend, wat de hele ervaring heel prettig maakte. Een aspect dat ik bijzonder waardevol vond, was de set bruikbare tools en strategieën die Nora aanreikte voor zelfmanagement. De app waarmee ze werkt, biedt niet alleen begeleiding op het gebied van voeding en sport, maar ook op het gebied van meditatie. Dit heeft mijn zelfmanagement aanzienlijk verbeterd en me geholpen bij het volgen van de aanbevelingen die Nora gaf. Wat Nora onderscheidt, is haar specialisatie in veganistische voeding. Ook al ben ik zelf geen veganist, haar expertise in dit gebied heeft mijn inzichten zeker vergroot. Ze heeft mij op geen enkele manier belemmerd om mijn eigen voedingskeuzes te maken, inclusief het regelmatig consumeren van vlees en vis. Ik zou Nora zonder enige aarzeling aanraden aan iedereen die op een positieve manier zijn of haar voedings- en levensstijl gewoonten wil veranderen. Haar ondersteuning gaat verder dan specifieke dieetkeuzes en biedt een holistische benadering van een gezondere levensstijl.

Liefs,

Claudia