INGREDIËNTEN
2 - 4 porties:
- 200 g ruwe Cashew Noten ( over nacht ingeweekt in water
- 200 ml Kokosmelk ( van Alpro )
- 15 g Agavesiroop ( niet meer, want de smaak moet neutraal blijven voor verder gebruik )
- 50 g Kokosrasp
- snuifje Zout
- snuifje Vanille extract
Fruit naar smaak
BEREIDING
Giet de inweek water van de Cashew Noten af en was deze goed af. Laat goed uitlekken. Voeg alle ingrediënten ( zonder Fruit !!! ) in een blender en laat goed mixen tot een smeuïge mengsel. Doe de mengsel in een kom en laat goed 1- 2 uur in de koelkast opstijven. Nu kan jij de mousse naar believen met fruit in schaaltjes opmaken.
Voedingswaarde voor de hele mousse ( zonder toevoegingen ) : 1663 C, 62.2 g KH, 46.3 g E, 134.2 g Vet en 7.4 g Vezel
Voedingswaarde voor een persoon ( zonder toevoegingen ) : 415 C, 15.6 g KH, 11.6 g E, 33.6 g Vet en 1.9 g Vezel
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *