MIJN EIGEN BOEK IS NU TE KOOP! LEES MEER
MIJN EIGEN BOEK IS NU TE KOOP! LEES MEER

Cashew Kokos Mousse

Desserts
Gepubliceerd op door Nora Ergüven
Scroll naar recept
main-image

INGREDIËNTEN

2 - 4 porties:
  • 200 g  ruwe Cashew Noten ( over nacht ingeweekt in water
  • 200 ml Kokosmelk ( van Alpro )
  • 15 g  Agavesiroop ( niet meer, want de smaak moet neutraal blijven voor verder gebruik )
  • 50 g Kokosrasp
  • snuifje Zout
  • snuifje Vanille extract
Fruit naar smaak

BEREIDING

Giet de inweek water van de Cashew Noten af en was deze goed af. Laat goed uitlekken. Voeg alle ingrediënten ( zonder Fruit !!! ) in een blender en laat goed mixen tot een smeuïge mengsel. Doe de mengsel in een kom en laat goed 1- 2 uur in de koelkast opstijven. Nu kan jij de mousse naar believen met fruit in schaaltjes opmaken.   Voedingswaarde voor de hele mousse ( zonder toevoegingen ) : 1663 C, 62.2 g KH, 46.3 g E, 134.2 g Vet en 7.4 g Vezel Voedingswaarde voor een persoon ( zonder toevoegingen ) : 415 C, 15.6 g KH, 11.6 g E, 33.6 g Vet en 1.9 g Vezel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je naam *
Je e-mailadres *
Je bericht hier *

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Over de auteur

Hallo! Ik ben
Nora Ergüven

Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.

Meer recepten