MIJN EIGEN BOEK IS NU TE KOOP! LEES MEER
MIJN EIGEN BOEK IS NU TE KOOP! LEES MEER

Spinazie Salade met Aardbeien

Kerstspecial & Feestdagen
Gepubliceerd op door Nora Ergüven
Scroll naar recept
main-image

 

INGREDIËNTEN

2 porties:
  • 200 g Verse Babyspinazie
  • 200 g Aardbeien
  • 30 g Walnoten
  • 2 EL in ringen gesneden Bosuitjes ( 30 g )
  • 1 EL ( 10 ml ) Walnootolie of Olijfolie
  • 1 EL ( 10 ml ) Balsamico
  • 10 g Honing of Agavesiroop
  • Zout &  Zwarte Peper
BEREIDING Maak eerst van de walnootolie, de Balsamico, de honing, zout en peper een dressing. Hoe steviger jou deze roert, of opklopt, om zo smeuïger de dressing wordt. Was de spinazie en de aardbeien en laat goed uitlekken. Snij de spinazie grof als deze te grote bladen heeft. Meestal hoef het bij babyspinazie niet. Snij de aardbeien of in plakken of halveer ze. Nu doe jij de spinazie, de aardbeien, de walnoten en de bosui in een kom en roer voorzichtig de dressing erdoor. Voedingswaarde voor de hele sla : 436 C, 39 g KH, 12.2 g E, 30 g Vet, 11.2 g Vezel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je naam *
Je e-mailadres *
Je bericht hier *

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Over de auteur

Hallo! Ik ben
Nora Ergüven

Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.

Meer recepten