MIJN EIGEN BOEK IS NU TE KOOP! LEES MEER
MIJN EIGEN BOEK IS NU TE KOOP! LEES MEER

Rettich-Carpaccio

Kerstspecial & Feestdagen
Gepubliceerd op door Nora Ergüven
Scroll naar recept
main-image
INGREDIËNTEN 2 porties:
  • 100 g Rettich
  • 50 g Veldsla
  • 10 g  grof gehakte Walnoten
  • 10 g gedroogde Cranberries
voor de Dressing:
  • 10 ml Olijfolie
  • 15 ml Appelazijn
  • 10 ml Agavesiroop
  • Zout & Rode Paprika

BEREIDING

Maak de dressing klaar, indien je alle ingrediënten goed met elkaar opklopt. Was de rettich goed af en schaf deze in heel dunne plakken. Leg de dunne plakken net als dakpannen op een bord. Nu leg jij de veldsla op de rettich en decoreer de carpaccio met de walnoten en de cranberries. Als laatste stapje giet je de dressing er overheen en klaar is de rettich-carpaccio  ;-) Voedingswaarde voor 2 personen: 317 C, 24.7 g KH, 6.3 g E, 22.9 g Vet en 3.3 g Vezel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je naam *
Je e-mailadres *
Je bericht hier *

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Over de auteur

Hallo! Ik ben
Nora Ergüven

Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.

Meer recepten