MIJN EIGEN BOEK IS NU TE KOOP! LEES MEER
MIJN EIGEN BOEK IS NU TE KOOP! LEES MEER

Vegan Kruidenboter Selfmade

Dips & Spreads
Gepubliceerd op door Nora Ergüven
Scroll naar recept
main-image

Ingrediënten

voor een glazen pot ca. 300 g
  • 225 g Plantaardige Margarine of Boter ( Ik neem sinds kort de margarine van Flower Farm, omdat hier geen Palmvet of Palmolie of dergelijks verwerkt is :-) )
  • Verse Kruiden naar Smaak
  • Ik naam:
  • 4  tenen versgeperste Knoflook = 12 g
  • 1 groot Bosui = 30 g
  • 5 g verse Bieslook
  • 5 g verse Dille
  • 10 g verse Blad Peterselie
  • naar Smaak Zout
  • en naar Smaak misschien rode Turkse Pulbiber

BEREIDING

Hal de plantaardige margarine of boter uit de koelkast, zodat deze alvast iets kan zacht worden. Hak alle kruiden en knoflook fijn en doe de fijn gehakte gezonde herbs in een kom. img-2094-scaled.jpegimg-2152-scaled.jpeg Haal de plantaardige margarine/boter uit zijn verpakking en vermeng deze in de kom met de heerlijke kruiden. Voeg er nog naar smaak Zout en Pepper erbij en klaar is de herbal butter :-) img-2153-scaled.jpegimg-2154-scaled.jpegimg-2156-scaled.jpeg Dit leuke aan zelf te koken, of zelf recepten te creëren is, dat jij zelf de smaak van je gerecht kan bepalen :-) Eet je graag minder zout of niet, laat je het weg, ben je fan van knoflook, durf meer tenen knoflook te gebruiken.... Dus ik zeg niet voor niks: The sky is the limit.... ! ! ! Deze is in de glas en in de koelkast heel lang houdbaar. Maar op warme dagen, als de BBQ aanstaat, is deze lieverd heel gauw op, als smeersel op brood / cracker , of op de gegrilde groente laten smelten..... heerlijk ! ! !  Eet Smakelijk !!! Voedingswaarde voor de hele glas kruiden boter : 1252 C, 7.2 g KH, 2 g  E, 135.3 g Vet en 1.4 g Vezel, 2.7 g Suiker

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je naam *
Je e-mailadres *
Je bericht hier *

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Over de auteur

Hallo! Ik ben
Nora Ergüven

Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.

Meer recepten