INGREDIËNTEN
2 porties:
- 100 g Rettich
- 50 g Veldsla
- 10 g grof gehakte Walnoten
- 10 g gedroogde Cranberries
voor de Dressing:
- 10 ml Olijfolie
- 15 ml Appelazijn
- 10 ml Agavesiroop
- Zout & Rode Paprika
BEREIDING
Maak de dressing klaar, indien je alle ingrediënten goed met elkaar opklopt. Was de rettich goed af en schaf deze in heel dunne plakken. Leg de dunne plakken net als dakpannen op een bord. Nu leg jij de veldsla op de rettich en decoreer de carpaccio met de walnoten en de cranberries. Als laatste stapje giet je de dressing er overheen en klaar is de rettich-carpaccio ;-)
Voedingswaarde voor 2 personen: 317 C, 24.7 g KH, 6.3 g E, 22.9 g Vet en 3.3 g Vezel
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *