INGREDIËNTEN
2 Porties
- 120 g Lupine-Bites
- 200 ml Kokosmelk van Alpro
- 200 g groene Bonen
- 1 Rode Ui ( 80 g )
- 1 TL Komijnzaad
- 1 TL Kurkuma
- 1 TL Curry
- 1/2 TL Chilipoeder
- snuifje Zout & Peper
BEREIDING
Was de bonen en maak deze schoon indien jij de hoofdeinden verwijdert en snij deze door de midden.
Snij de ui grove stukken.
Was de lupinen-crunch en laat het goed uitlekken. Verwarm de olijfolie in een pan en fruit de ui en de kruiden erin.
Voeg de bonen en de lupine-crunch erbij en bak het even 1 minuut mee.
Giet de kokosmelk erover heen en roer goed door elkaar en laat even opkoken.
Zet de vuur op een laag pitje en laat pan met de deksel erop nog 15 - 20 zacht pruttelen.
Als de hele vocht is opgenomen, is de lupine-bonen-curry klaar, om geserveerd te worden. Eet smakelijk :-) !!!
Voedingswaarde voor de hele curry : 424C, 42.9 g KH, 16.5g E, 19.5 g Vet, 14.5 g Vezel
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *