Doe de yoghurt en 1 portie van de zelfgemaakte rabarber compote in een kom en roer voorzichtig door elkaar.
Doe de mengsel in een schaaltje of in een kom en decoreer met de kokosrasp en de aardbei. Deze is zooooooooo verrukkelijk lekker ;-) ;-) ;-)
Voedingswaarde: 221 C, 24 g KH, 8.1 g E, 9.7 g Vet en 6.3 g Vezel
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn
gemarkeerd met *
Reacties (0)
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Over de auteur
Hallo! Ik ben Nora Ergüven
Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de
specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *