INGREDIËNTEN
2 - 4 Porties
- 160 g Lupine-Bites
- 300 ml kokend Water
- 1 Venkelknol ( 160 g )
- 1 Rode Ui ( 80 g )
- 35 ml Olijfolie
- 200 g Cherrytomaatjes
- 1g zwarte Peper
- 5 g Verse Munt
- 30 ml Balsamico
- 1 g Zout
BEREIDING
Overgiet de lupinencrunch met kokend water en zet bij zij en laat de lupine-crunch inweken. Snij de onder kant van de venkel af, deze is meestal te bitter en te haard. Halveer de venkel en snij heel fijne dunne plakken, ook de ui door midden snijden en van deze ook dunne plakken snijden. Afhankelijk hoe groot de cherrytomaatjes zijn, of halveren of in vieren snijden. Munt fijn hakken. Nu alle ingrediënten in een grote kom met elkaar vermengen en ook de lupine crunch toevoegen en goed door mengen. Zet de salade in de koelkast en laat de smaken 1 uur goed intrekken en serveer de salade op borden of in kleine kommetjes :-)
Voedingswaarde voor de hele sla : 640 C, 51.2 g KH, 20 g E, 36.9 g Vet, 17.2 g Vezel
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *