INGREDIËNTEN
2 porties:
- 250 g Wortelen
- 60 g Gierst
- 1 g Uien Poeder
- 1 g Knoflook Poeder
- 1 g Chilli Peper
- 1 g Cayenne Peper
- Zout & Peper
- 250 ml Water
- ( Kruiden naar Smaak : Italiaanse Kruiden, Chinese Kruiden, Kaneel, Koekkruiden, Komijn .... )
BEREIDING
Schil de wortelen, snij de de einden af, en rasp de wortelen zo fijn als jij wilt. Doe de geraspte wortel met gierst en alle kruiden met het water in een pan en laat even aan de kook.
Als de water kookt kan jij nu de "rijst" op een laag vuurtje gedurende 15 - 20 minuten zachtjes laten pruttelen, tot de hele kookvocht is opgenomen.
Laat de "rijst" even noch rusten, en dien ernaar op. Hier passen heel veel gerechten bij met groen groente, of champignons .....
Be free to test some dishes :-) of my ideas and visit
this page
EET SMAKELIJK!!!
Voedingswaarde voor 2 porties : 448 C, 94 g KH, 11.1 g E, 3.7 g Vet en 15.1 g Vezel
Voedingswaarde voor 1 portie : 224 C, 47 g KH, 5.5 g E, 1.8 g Vet en 7.6 g Vezel
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *