INGREDIËNTEN
2 Porties
- 120 g Lupine-Bites
- 200 ml Kokosmelk van Alpro
- 200 g groene Bonen
- 1 Rode Ui ( 80 g )
- 1 TL Komijnzaad
- 1 TL Kurkuma
- 1 TL Curry
- 1/2 TL Chilipoeder
- snuifje Zout & Peper
BEREIDING
Was de bonen en maak deze schoon indien jij de hoofdeinden verwijdert en snij deze door de midden.
![](https://cloud01.topsite.nl/veganforever.nl/recipe/30/img-1882-225x300-57.jpg)
Snij de ui grove stukken.
![](https://cloud01.topsite.nl/veganforever.nl/recipe/30/img-1883-225x300-58.jpg)
Was de lupinen-crunch en laat het goed uitlekken. Verwarm de olijfolie in een pan en fruit de ui en de kruiden erin.
![](https://cloud01.topsite.nl/veganforever.nl/recipe/30/img-1885-300x225-59.jpg)
Voeg de bonen en de lupine-crunch erbij en bak het even 1 minuut mee.
![](https://cloud01.topsite.nl/veganforever.nl/recipe/30/img-1886-300x225-60.jpg)
Giet de kokosmelk erover heen en roer goed door elkaar en laat even opkoken.
![](https://cloud01.topsite.nl/veganforever.nl/recipe/30/img-1887-300x225-61.jpg)
Zet de vuur op een laag pitje en laat pan met de deksel erop nog 15 - 20 zacht pruttelen.
![](https://cloud01.topsite.nl/veganforever.nl/recipe/30/img-1888-300x225-62.jpg)
Als de hele vocht is opgenomen, is de lupine-bonen-curry klaar, om geserveerd te worden. Eet smakelijk :-) !!!
Voedingswaarde voor de hele curry : 424C, 42.9 g KH, 16.5g E, 19.5 g Vet, 14.5 g Vezel
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *