MIJN EIGEN BOEK IS NU TE KOOP! LEES MEER
MIJN EIGEN BOEK IS NU TE KOOP! LEES MEER

Gierst Bramen Porridge

Ontbijt
Gepubliceerd op door Nora Ergüven
Scroll naar recept
main-image

Ingrediënten

1 portie:
  • 50 g Rauw Gierst
  • 150 ml Water
  • 100 ml Kokosmelk ( Alpro )
  • 3 g Kaneel
  • 150 Bramen
  • 10 g Kokosrasp ter deco
  • 2 g Gepofte Amaranth
  • ( Zoetmiddel naar Smaak, maar hoef niet )

BEREIDING

Hou de gierst even onder lopend water, om het even kort af te wassen. Laat deze zacht in een pan met 150 ml water goed koken, roer af en toe goed door. Dat duurt even 10 minuutjes. Doe de kokosmelk, de bramen ( hou een paar over voor de deco ) en de kaneel erbij , roer nog een keer alles goed door elkaar en laat even nog een keer kort opkoken. img-3122.jpgimg-3121.jpg Klaar is de porridge. Doe de gierst pap in een kom en decoreer mooi met de kokosrasp en geniet er lekker van :-) Voedingswaarde: 348 C, 57.2 g KH, 8.9 g E, 10 g Vet en 11.1 g Vezel  

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je naam *
Je e-mailadres *
Je bericht hier *

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Over de auteur

Hallo! Ik ben
Nora Ergüven

Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.

Meer recepten