Tahini Saus

INGREDIËNTEN

1 glazen pot = 320 g

  • 100 ml Witte Tahini
  • 100 ml Water
  • 2  Tenen vese Knoflook geperst ( 10 g )
  • 125 g Soja Yoghurt Provamel
  • 30 ml Citroensap
  • 1 g Komijnpoeder
  • 1 g Rode Paprika Poeder ( of maar een snuifje, of zelf meer… naar smaak )
  • 1 g gemalen droge Korianderpoeder
  • Zout & Peper naar smaak
  • ( ik doe nog 10 g verse Peterselie in, maakt het nog kruidiger )

BEREIDING

Doe alle ingrediënten in een blender en laat 2 minuten goed mixen en klaar is die overheerlijke smaak explosie voor de volgende party, om jouw gasten te verassen. Dien op met nachos, of met groente stiks, of heerlijk of zelfgemaakte Falafel’ s 🙂 🙂

Voedingswaarde voor 320 g: 737 C, 17.9 g KH, 33 g E, 59.4g Vet en 1.4 g Vezel 

Voedingswaarde voor 1 EL = 20 g : 46.1 C, 1.1 g KH, 2.1 g E, 3.7 g Vet en 0.1 g Vezel 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *