MIJN EIGEN BOEK IS NU TE KOOP! LEES MEER
MIJN EIGEN BOEK IS NU TE KOOP! LEES MEER

Spinach Oat Bowl

Kerstspecial & Feestdagen
Gepubliceerd op door Nora Ergüven
Scroll naar recept
main-image
Omdat deze bowl rijk aan goed voedzaam is, maak ik zo een bowl meestaal op zondagen, omdat ik dan laat ontbijt. Het wordt meer een gecombineerde ontbijt met lunch :-)

INGREDIËNTEN

1 portie:
  • 200 g Spinazie
  • 200 g Peer
  • 40 g Havermout Vlokken ( ik neem glutenvrije van Rosies Food )
  • 10 g Chiazaad
  • 30 g Pindakaas ( ik neem die van Horizon )
  • 150 ml Water
  • Deco naar believen ( Fruit, Zaden,....)

BEREIDING

Was de spinazie goed en laat uitlekken. Doe hiernaar alle ingrediënten in een blender en laat goed mixen tot een smeuïge glad mengsel. Schep het in een "bowl" of een kom pimp het op met bijvoorbeeld fruit, chiazaad, kokosrasp, .... Wees creatief ;-) Klaar is een super verzadigend ontbijt ;-) Voedingswaarde zonder decoratie: 545 C, 64.3 g KH, 22.4 g E, 21 g Vet en 13 g Vezel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je naam *
Je e-mailadres *
Je bericht hier *

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Over de auteur

Hallo! Ik ben
Nora Ergüven

Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.

Meer recepten