Selfmade Croutons

INGREDIËNTEN

4 porties:

  • 1 Broodje ( ik naam van SCHÄR : Glutenvrije Meergranen-Ciabatta broodje )
  • ( jij mag natuurlijk ook een ander broodje of brood plakken nemen )
  • 15 ml Olijfolie
  • 1 TL Italiaanse Kruiden ( 3 g )
  • snuifje Zout & Peper

BEREIDING

 

Maak eer van de olijfolie, de kruiden, zout en peper een dressing. Snij de brood in de lengte door en besmeer de helften met de kruiden-olijfolie. Snij nu de brood nog eens in heel kleine vierkante blokjes.

Roerbak de brood blokjes in een pan en laat deze goud-bruin en knapperig worden.

Et voilà en klaar zijn de selfmade croutons 😉 

Voedingswaarde voor de hele croutons: 268 C, 20.7 g KH, 3.3 g E, 17.9 g Vet en 4.5 g Vezel

Schreibe einen Kommentar