MIJN EIGEN BOEK IS NU TE KOOP! LEES MEER
MIJN EIGEN BOEK IS NU TE KOOP! LEES MEER

Zwarte Olijven Tapenade

Dips & Spreads
Gepubliceerd op door Nora Ergüven
Scroll naar recept
main-image

INGREDIËNTEN

  • 400 g Zwarte Olijven ingelegd in Olijfolie ( zonder steentjes)
  • 2 Tenen versgeperst Knoflook ( 8 g )
  • 20 g Kappertjes
  • 2 g gedroogde Thijm
  • Schuitje Citroensap
  • 20 g Mosterd
  • ( Zout hoef niet, want de olijven zijn meestaal zout in zich, proef eerst de tapenade, of nog zout erin moet )
  • Rode Paprikapoeder naar smaak

BEREIDING

Doe alle ingrediënten in een blender en mix goed met elkaar, tot een egal glad mengsel is ontstaan.     Doe de mengel in een glazen pot met deksel en bewaar in de koelkast.Deze spread is 1 week houdbaar. Voedingswaarde voor de hele pot ( 450 g ): 456 C, 30.8 KH, 14 E, 39.3 g Vet en 5.4 Vezels

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je naam *
Je e-mailadres *
Je bericht hier *

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Over de auteur

Hallo! Ik ben
Nora Ergüven

Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.

Meer recepten