INGREDIËNTEN
1 klein glazen pot ca 120 g:
- 70 g Tahin ( Sesampasta )
- 15 ml Tamari
- 10 g Wasabi
- 5 ml Sesamolie
- 6 ml Agave Dipsap of ander Zoetmiddel
- 5 ml Rijstazijn
- 1 g Gember Poeder
- eventueel Peper naar Smaak
- 30 ml Water
BEREIDING
Doe alle ingrediënten in een krachtige blender en laat alles goed met elkaar mixen tot een egaal glad mengsel. Schep de smeuïge spread in een glazen pot met deksel. Deze is dan in de koelkast 5 - 7 dagen goed houdbaar. Geniet deze als saus bij de pasta, of sushi of als spread voor wraps, of gewoon op selfmade
crackers en selfmade
brood, en eventueel als saus in salades....Smaken verschillen !!!
Voedingswaarde voor 120 g: 544 C, 24.4 g KH, 16.1 g E, 42.6 g Vet en -- g Vezel
Voedingswaarde voor 1 portie=20 g=1 EL: 91 C, 4.1 g KH, 2.7 g E, 7.1 g Vet en --g Vezel
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *