MIJN EIGEN BOEK IS NU TE KOOP! LEES MEER
MIJN EIGEN BOEK IS NU TE KOOP! LEES MEER

Wasabi Tahini Saus

Dips & Spreads
Gepubliceerd op door Nora Ergüven
Scroll naar recept
main-image

INGREDIËNTEN

1 klein glazen pot ca 120 g:
  • 70 g Tahin ( Sesampasta )
  • 15 ml Tamari
  • 10 g Wasabi
  • 5 ml Sesamolie
  • 6 ml Agave Dipsap of ander Zoetmiddel
  • 5 ml Rijstazijn
  • 1 g Gember Poeder
  • eventueel  Peper naar Smaak
  • 30 ml Water

BEREIDING

Doe alle ingrediënten in een krachtige blender en laat alles goed met elkaar mixen tot een egaal glad mengsel.  Schep de smeuïge spread in een glazen pot met deksel. Deze is dan in de koelkast 5 - 7 dagen goed houdbaar. Geniet deze als saus bij de pasta, of sushi of als spread voor wraps, of gewoon op selfmade crackers en selfmade brood, en eventueel als saus in salades....Smaken verschillen !!! Voedingswaarde voor 120 g: 544 C, 24.4 g KH, 16.1 g E, 42.6 g Vet en -- g Vezel Voedingswaarde voor 1 portie=20 g=1 EL: 91 C, 4.1 g KH, 2.7 g E, 7.1 g Vet en --g Vezel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je naam *
Je e-mailadres *
Je bericht hier *

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Over de auteur

Hallo! Ik ben
Nora Ergüven

Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.

Meer recepten