INGREDIËNTEN
1 glazen pot ca. 200 g:
- 100 g Baby Spinazie gewassen
- 100 g Zonnebloempitten
- 1 Teen Knoflook ( ca. 4 g )
- 5 g verse Platte Peterselie
- 2 g Italiaanse Kruiden
- 65 ml verse Citroensap
- 50 - 100 ml Water
- Zout & Peper naar Smaak
BEREIDING
Doe alle ingrediënten in een krachtige blender en laat alles goed met elkaar mixen tot een egaal glad mengsel. Schep de de smeuïge spread in een glazen pot met deksel. Deze is dan in de koelkast 5 - 7 dagen goed houdbaar. Geniet deze als saus bij de pasta, of als spread voor wraps, of gewoon op selfmade
crackers en selfmade
brood.
Voedingswaarde voor 200 g: 635 C, 18.2 g KH, 24.7 g E, 52.4 g Vet en 1.3 g Vezel
Voedingswaarde voor 1 portie=20 g=1 EL: 64 C, 1.8 g KH, 2.5 g E, 26.2 g Vet en 0.7 g Vezel
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *