INGREDIËNTEN
2 porties:
- 140 g Wortel
- 150 g Spinazie diepvries
- 1 groteTeen Knoflook ( 5 g )
- 2 cm verse Gember ( 6 g )
- 1 hele Rode Chili Peper
- Zout & Peper naar Smaak
- 5 verse Muntblaadjes ( 2 g )
BEREIDING
Schil de wortel en snij in kleine blokjes. Doe de wortel met de rest van de ingrediënten, behalve de muntbladen, in een pan. Giet zoveel water er overheen, tot de groente onder water staat.
Laat het water even opkoken, zet de deksel op en laat op een laag vuurtje gedurende 30 -35 minuten zachtjes pruttelen. Haal nu de Chili Peper eruit en pureer de soep met een pureer stafje. Hak de munt blaadjes heel fijn en roer door de soep. Dien lekker warm op en geniet ervan ;-)
Voedingswaarde voor de hele soep: 115 C, 22.3 g KH, 7.7 g E, 1.6 g Vet en 8.8 g Vezel
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *