MIJN EIGEN BOEK IS NU TE KOOP! LEES MEER
MIJN EIGEN BOEK IS NU TE KOOP! LEES MEER

Tahini Saus

Dips & Spreads
Gepubliceerd op door Nora Ergüven
Scroll naar recept
main-image

INGREDIËNTEN

1 glazen pot = 320 g
  • 100 ml Witte Tahini
  • 100 ml Water
  • 2  Tenen vese Knoflook geperst ( 10 g )
  • 125 g Soja Yoghurt Provamel
  • 30 ml Citroensap
  • 1 g Komijnpoeder
  • 1 g Rode Paprika Poeder ( of maar een snuifje, of zelf meer... naar smaak )
  • 1 g gemalen droge Korianderpoeder
  • Zout & Peper naar smaak
  • ( ik doe nog 10 g verse Peterselie in, maakt het nog kruidiger )

BEREIDING

Doe alle ingrediënten in een blender en laat 2 minuten goed mixen en klaar is die overheerlijke smaak explosie voor de volgende party, om jouw gasten te verassen. Dien op met nachos, of met groente stiks, of heerlijk of zelfgemaakte Falafel' s :-) :-) Voedingswaarde voor 320 g: 737 C, 17.9 g KH, 33 g E, 59.4g Vet en 1.4 g Vezel  Voedingswaarde voor 1 EL = 20 g : 46.1 C, 1.1 g KH, 2.1 g E, 3.7 g Vet en 0.1 g Vezel 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je naam *
Je e-mailadres *
Je bericht hier *

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Over de auteur

Hallo! Ik ben
Nora Ergüven

Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.

Meer recepten