INGREDIËNTEN
- 2 TL Sesamzaad ( 12 g )
- 30 g Peanutbutter-Poeder (Pindameel )
- 60 g Water
- 3 g Gemberpoeder
- 1 g Cayenne Peper ( of meer naar smaak )
- 30 ml Dadel Stroop
- Zout & Peper naar smaak
- eventueel schuitje Kokosmelk ( Alpro ) , om iets smeuïger te maken ( naar behoefte )
BEREIDING
Doe alle ingrediënten in een mixer behalve de kokosmelk. Laat alles goed met elkaar mixen tot een gladde sausje. Als je hem nog te dik vind, voeg er nog iets kokosmelk erbij en laat nog een keer in de mixer tot de gewenste resultaat is bereikt.
Voedingswaarde voor de hele saus: 291 C, 31 g KH, 18.9 g E, 10.3 g Vet en 5.6 g Vezel
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *