MIJN EIGEN BOEK IS NU TE KOOP! LEES MEER
MIJN EIGEN BOEK IS NU TE KOOP! LEES MEER

Selfmade Pindasaus

Dips & Spreads
Gepubliceerd op door Nora Ergüven
Scroll naar recept
main-image

INGREDIËNTEN

  • 2 TL Sesamzaad ( 12 g )
  • 30 g Peanutbutter-Poeder (Pindameel )
  • 60 g Water
  • 3 g Gemberpoeder
  • 1 g Cayenne Peper ( of meer naar smaak )
  • 30 ml Dadel Stroop
  • Zout & Peper naar smaak
  • eventueel schuitje Kokosmelk ( Alpro ) , om iets smeuïger te maken ( naar behoefte )

BEREIDING

Doe alle ingrediënten in een mixer behalve de kokosmelk. Laat alles goed met elkaar mixen tot een  gladde sausje. Als je hem nog te dik vind, voeg er nog iets kokosmelk erbij en laat nog een keer in de mixer tot de gewenste resultaat is bereikt. Voedingswaarde voor de hele saus: 291 C, 31 g KH, 18.9 g E, 10.3 g Vet en 5.6 g Vezel  

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je naam *
Je e-mailadres *
Je bericht hier *

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Over de auteur

Hallo! Ik ben
Nora Ergüven

Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.

Meer recepten