INGREDIËNTEN
2 porties:
Voor de dressing:
- 30 g Mosterd
- 15 ml Appel Azijn
- 40 g Soja Kwark Zero Sugar
- 8 g Erythritol
- 10 ml Olijfolie
- 3 g verse Dille
- Zout & Peper naar Smaak
BEREIDING
Was de komkommers en snij deze in dunne plakken. Doe de plakken in een grote kom en zet opzij.
Doe alle ingrediënten in een blender en laat tot een egaal glad dressing mixen.
Giet de dressing over de kommkommer plakken en vermeng alles goed met elkaar, zodat alle komkommer plakken met de dressing in touch zijn ;-) Verdeel de komkommer salade op borden en maak af met een takje dille.
Voedingswaarde voor 1 portie: 108 C, 16.3 g KH, 3.4 g E, 5.8 g Vet en 2.1 g Vezel
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *