Ingrediënten
1 portie:
- 50 g Rauw Gierst
- 150 ml Water
- 100 ml Kokosmelk ( Alpro )
- 3 g Kaneel
- 150 Bramen
- 10 g Kokosrasp ter deco
- 2 g Gepofte Amaranth
- ( Zoetmiddel naar Smaak, maar hoef niet )
BEREIDING
Hou de gierst even onder lopend water, om het even kort af te wassen. Laat deze zacht in een pan met 150 ml water goed koken, roer af en toe goed door. Dat duurt even 10 minuutjes. Doe de kokosmelk, de bramen ( hou een paar over voor de deco ) en de kaneel erbij , roer nog een keer alles goed door elkaar en laat even nog een keer kort opkoken.
Klaar is de porridge. Doe de gierst pap in een kom en decoreer mooi met de kokosrasp en geniet er lekker van :-)
Voedingswaarde: 348 C, 57.2 g KH, 8.9 g E, 10 g Vet en 11.1 g Vezel
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *