MIJN EIGEN BOEK IS NU TE KOOP! LEES MEER
MIJN EIGEN BOEK IS NU TE KOOP! LEES MEER

Aubergine-Rolls

Hoofdgerechten / Bijgerechten
Gepubliceerd op door Nora Ergüven
Scroll naar recept
main-image

INGREDIËNTEN

BEREIDING

Verwarm de oven op 200 graden. Snij de aubergines in dunne plakken. Maak van de olijfolie, kruiden, geperst knoflook, zout & peper een dressing en besmeer de aubergine-plakken met behulp van een keukenkwastje goed in. Doe de plakken op een met bakpapier belegd bakplaat en gril deze ca. 5 - 10 minuten. Let op, dat deze niet verbranden, want elke bakoven is anders. Als deze klaar zij, haal ze eruit en laat ze afkoelen. Snij de tomaten in heel dunne plakken. Besmeer een plak aubergine met de tzatziki en beleg het met 2 plakken tomaten en rol de aubergine op. Ga zolang door, tot jij alle aubergines opgerold hebt. Deze kan jij zo als voorgerecht, als antipasti, of als bijgerecht met rijst opdienen. Voedingswaarde voor de rolletjes zonder tzatziki: 598 C, 80 KH, 15.3 E, 30.3 g Vet en 42 g Vezels

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je naam *
Je e-mailadres *
Je bericht hier *

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Over de auteur

Hallo! Ik ben
Nora Ergüven

Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.

Meer recepten