MIJN EIGEN BOEK IS NU TE KOOP! LEES MEER
MIJN EIGEN BOEK IS NU TE KOOP! LEES MEER

Choco-Mousse Low Fat Low Carb

Desserts
Gepubliceerd op door Nora Ergüven
Scroll naar recept
main-image

INGREDIËNTEN

2 porties:

  • 200 ml Sojamekl unsweeted of Amandelmelk
  • 200 g Silken Tofu ( Zeiden Tofu )
  • 55 g Amandelmeel of soja-protein-poeder
  • snuifje zout
  • 1 TL raw Cacaopoeder ( 5 g )
  • 1 snuifje Kaneel
  • 5 g Cacaonibs

BEREIDING

Alle ingrediënten in een blender goed mixen en in twee glazen potten naar smaak opmaken. Of met iets kokosrasp of met iets gehakte noten garneren. Met de garnering is dat dan geen low fat meer ;-) Voedingswaarde voor de hele recept met soja isolaat protein: 457 C, 12.3 g KH, 67.2 g E, 14.8 g Vet en 3.2 g Vezel Voedingswaarde per portie: 228.5 C, 6.2 g KH, 33.6 g E, 7.4 g Vet en 1.6 g Vezel Tip: Ik eet nauwelijks zoet, proef gewoon de smaak en voeg er zoetmiddel ( Agavestroop, Honing, Dadelstroop,...) naar smaak bij en reken de voedingswaarde op nieuw ;-)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je naam *
Je e-mailadres *
Je bericht hier *

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Over de auteur

Hallo! Ik ben
Nora Ergüven

Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.

Meer recepten