2 porties:
Alle ingrediënten in een blender goed mixen en in twee glazen potten naar smaak opmaken. Of met iets kokosrasp of met iets gehakte noten garneren. Met de garnering is dat dan geen low fat meer ;-) Voedingswaarde voor de hele recept met soja isolaat protein: 457 C, 12.3 g KH, 67.2 g E, 14.8 g Vet en 3.2 g Vezel Voedingswaarde per portie: 228.5 C, 6.2 g KH, 33.6 g E, 7.4 g Vet en 1.6 g Vezel Tip: Ik eet nauwelijks zoet, proef gewoon de smaak en voeg er zoetmiddel ( Agavestroop, Honing, Dadelstroop,...) naar smaak bij en reken de voedingswaarde op nieuw ;-)
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *