MIJN EIGEN BOEK IS NU TE KOOP! LEES MEER
MIJN EIGEN BOEK IS NU TE KOOP! LEES MEER

Avocado-Choco-Mousse:

Desserts
Gepubliceerd op door Nora Ergüven
Scroll naar recept
main-image
 

INGREDIËNTEN

4 porties:
  • 400 g Silken Tofu
  • 125 g Avocado
  • 40 g raw cacaopoeder ( Terresana )
  • 2 g stevia of agavestroop naar smaak
  • 80 g noten ter garnering ( 20 g per portie )

BEREIDING

Alle ingrediënten in een blender mixen en in 4 glazen potten vullen en ernaar met de noten garneren. En voilà :-) Voedingswaarde voor de hele recept met stevia en pecan noten: 1252 C, 46.4 g KH, 47.2 g E, 103 g Vet en 24 g Vezel Voedingswaarde per portie: 313 C, 11.6 g KH, 11.8 g E, 25.6 g Vet en 6 g Vezels

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je naam *
Je e-mailadres *
Je bericht hier *

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Over de auteur

Hallo! Ik ben
Nora Ergüven

Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.

Meer recepten