MIJN EIGEN BOEK IS NU TE KOOP! LEES MEER
MIJN EIGEN BOEK IS NU TE KOOP! LEES MEER

Carrot-Oat-Easter-Eggs

Desserts
Gepubliceerd op door Nora Ergüven
Scroll naar recept
main-image

INGREDIËNTEN

ca. 45 stuks:
  • 200 g Wortelen
  • 85 g Glutenvrije Havermoutvlokken
  • 50 g Witte gedroogde Moerbeien
  • 1 g Vanille Poeder ( Extract )
  • 2 g Kaneel
  • 40 g Kokosmeel
  • 35 g Kokosrasp
  • snufje Zout
  • 150 ml Sojamelk Unsweeted
  • ( wie het graag nog zoeter wil, Zoetmiddel naar smaak )
Ter garnering: 45 g Kokosrasp  

BEREIDING

Schil de wortelen en snij in iets kleine stukken en laat deze in de keukenmachine hakken. img-5431.jpgimg-5432.jpg Meng in een kom alle droge ingrediënten         en voeg deze met de sojamelk         toe in de keukenmachine en laat het geheel heel lang mixen, tot het een samenhangend mengsel wordt. Doe in een andere kom de geraspte kokos. Draai nu eivormige balletjes en doe deze in de kom met de kokos en dep de "eieren" goed in de kokos in zet op een schone board. Doe diet zo lang, tot de hele wortel "deeg" klaar is.   EET SMAKELIJK!!!    Voedingswaarde voor de hele mengsel : 981 C, 122.4 g KH, 30.3 g E, 39.2 g Vet en 16.7 g Vezel Voedingswaarde voor 1 stuk van 45 stuks : 22 C, 2.7 g KH, 0.7 g E, 0.9 g Vet en 0.4 g Vezel 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je naam *
Je e-mailadres *
Je bericht hier *

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Over de auteur

Hallo! Ik ben
Nora Ergüven

Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.

Meer recepten