MIJN EIGEN BOEK IS NU TE KOOP! LEES MEER
MIJN EIGEN BOEK IS NU TE KOOP! LEES MEER

Avocado-Salsa

Dips & Spreads
Gepubliceerd op door Nora Ergüven
Scroll naar recept
main-image
Ik hou van smeerbare Salsa :-)

INGREDIËNTEN

  • 1 Avocado ( 120 g Vruchtvlees zonder pit & schil )
  • 1 Rode Ui ( 80 g )
  • 1 Teen verse Knoflook ( 3 g )
  • 1 grote Tomaat ( 150 g )
  • 1 rode Chili Peper
  • 5 g verse Munt
  • 2 g verse Koriander
  • 2 g verse Peterselie
  • Snuifje Zout en Zwarte Peper
  • 50 ml Citroensap

BEREIDING

Snij alle ingrediënten in grove stukken, doe deze in een goede blender en mix alles tot een egale smeerbare massa. Serveer deze lekkere salsa met nachos, ook bij chili gerechten een lekker dip :-) Voedingswaarde voor de hele salsa: 242 C, 18.8 g KH, 4.4 g E, 18 g Vet en 4.4 g Vezels Tip: in een glazen pot is deze salsa 2 - 5 dagen in de koelkast houdbaar. De salsa kan ook per hand voorbereid worden. Dus dan alle ingrediënten heel fijn hakken en goed met elkaar vermengen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je naam *
Je e-mailadres *
Je bericht hier *

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Over de auteur

Hallo! Ik ben
Nora Ergüven

Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.

Meer recepten