Ingrediënten
- 1/2 Avocado
- 100 g Komkommer
- 1/2 rode Paprika
- 5 Honingtomaten of Cherrytomaten
- 1 EL Zonnebloempitten
Dressing:
- 1 EL Olifolie
- 1 EL Citroensap
- 1 TL Italiaanse Kruiden
- zout & peper
BEREIDING
Avocado schillen, de pit eruit halen, en in kleine blokjes of plakken snijden, komkommer wassen en in ronde plakken snijden. Paprika van de stronk en de pitten schoon maken en in reepjes snijden. Cherrytomaten door de midden snijden. In een grote kom alle ingrediënten van de dressing goed met elkaar vermengen. Daarnaar de kleingesneden sla ingrediënten toevoegen en nog een keer goed met elkaar vermengen. Op een bord mooi opmaken en met de zonnebloempitten decoreren.
Voedingswaarde: 333 C, 17.5 g KH, 6.3 g E, 28.4 g Vet en 5.8 g Vezel
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *