MIJN EIGEN BOEK IS NU TE KOOP! LEES MEER
MIJN EIGEN BOEK IS NU TE KOOP! LEES MEER

Protein Room Ijs

Desserts
Gepubliceerd op door Nora Ergüven
Scroll naar recept
main-image

INGREDIËNTEN

16 kleine porties:

  • 200 g Kookroom
  • 250 Plantaardig Soja Drank ( of ander Plantaardig Drank )
  • 140 g Banaan ( 1 Banaan zonder Schil )
  • 60 g Protein Poeder naar Smaak
  • 50 g Vegan Chocolade 70 % - 75 %

BEREIDING

Doe de eerste 4 ingrediënten in een powerful blender en pureer tot een vloeiend glad mengsel.

img-3348-scaled.jpegimg-3349-scaled.jpegimg-3350-scaled.jpeg

Giet het mengsel in ijs vormpjes. Ik heb hier kleine "magnum ijs" vormpjes genomen. En omdat ik er maar 12 ervan heb, heb ik nog andere ijs vormpjes bijgenomen. Zet die gevulde vormpjes in de vriezer.

In de tussentijd kan nu de chocolade aubain-marie gesmolten worden.

Haal nu de bevroren ijsjes uit de vormpjes en giet er de gesmolten chocolade erover. Ik heb niet de hele ijs met chocolade begoten, om paar calorieën te besparen ;-) Maar doe lekker dat, wat je zelf vind :-) Doe de ijsjes terug in de vriezer en dien ze eerst op, als je ze wil eten.

Eet smakelijk !!!

Voedingswaarde voor de hele mengsel : 1037 C, 46.7 g KH, 66.5 g E, 60.5 g Vet en 7 g Vezel, 41.7 g Suiker

Voedingswaarde voor 1 portie van 16 stuks : 64 C, 2.9 g KH, 4.2 g E, 3.7 g Vet en 0.4 g Vezel, 2.6 g Suiker

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je naam *
Je e-mailadres *
Je bericht hier *

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Over de auteur

Hallo! Ik ben
Nora Ergüven

Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.

Meer recepten