Mango-Chia-Pudding

INGREDIËNTEN

1 portie

  • 15 g Chiazaad
  • 35 g Havervlokjes
  • 100 ml Kokosmelk van Alpro
  • 1 TL ( 3 g ) Kaneel
  • 200 g Sojayoghurt
  • 150 g Mango
  • ter garnering 50 g Blauwe Bessen, kan ook weggelaten worden

BEREIDING

Vermeng de chiazaad, de kokosmelk en de havervlokjes in een kom goed met elkaar en doe deze in een glas. Vermeng de sojayoghurt met kaneel  ( en eventueel met zoetmiddel naar smaak. Ik laat zoetmiddel weg, omdat ik de mango zoet genoeg vind.) Pureer de mango en schep deze in de glas op de  chia-haver-mengsel. Nu kan de soja-kaneel mengsel ook op de glas. Als jij wil, kan jij nu de pudding met blauwe bessen of ander fruit garneren. Yummi 🙂

Voedingswaarde met blauwe bessen: 452 C, 63 g KH, 16.2 g E, 12.3 g Vet en 15.6 g Vezel

Schreibe einen Kommentar