MIJN EIGEN BOEK IS NU TE KOOP! LEES MEER
MIJN EIGEN BOEK IS NU TE KOOP! LEES MEER

Lupine-Venkel-Salade

Salades
Gepubliceerd op door Nora Ergüven
Scroll naar recept
main-image
          

INGREDIËNTEN

2  - 4 Porties
  • 160 g Lupine-Bites
  • 300 ml kokend Water
  • 1 Venkelknol ( 160 g )
  • 1 Rode Ui ( 80 g )
  •  35 ml  Olijfolie
  • 200 g Cherrytomaatjes
  • 1g zwarte Peper
  • 5 g Verse Munt
  • 30 ml Balsamico
  • 1 g Zout
BEREIDING Overgiet de lupinencrunch met kokend water en zet bij zij en laat de lupine-crunch inweken. Snij de onder kant van de venkel af, deze is meestal te bitter en te haard. Halveer de venkel en snij heel fijne dunne plakken, ook de ui door midden snijden en van deze ook dunne plakken snijden. Afhankelijk hoe groot de cherrytomaatjes zijn, of halveren of in vieren snijden. Munt fijn hakken. Nu alle ingrediënten in een grote kom met elkaar vermengen en ook de lupine crunch toevoegen en goed door mengen. Zet de salade in de koelkast en laat de smaken 1 uur goed intrekken en serveer  de salade op borden of in kleine kommetjes :-) Voedingswaarde voor de hele sla : 640 C, 51.2 g KH, 20 g E, 36.9 g Vet, 17.2 g Vezel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je naam *
Je e-mailadres *
Je bericht hier *

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Over de auteur

Hallo! Ik ben
Nora Ergüven

Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.

Meer recepten