MIJN EIGEN BOEK IS NU TE KOOP! LEES MEER
MIJN EIGEN BOEK IS NU TE KOOP! LEES MEER

Komkommer-Gazpacho

Soepen
Gepubliceerd op door Nora Ergüven
Scroll naar recept
main-image

INGREDIËNTEN

2 - 4 porties: (afhankelijk van de grote van de kommen)
  • 1 grote Komkommer ( zaden verwijdert ) 380 g
  • 1 kleine Ui ( 40 g )
  • 1 Teen Knoflook ( 4 g )
  • 10 g Platte Peterselie
  • 12 ml verse Citroensap
  • 10 ml Appelazijn
  • 25 ml Olijfolie
  • 100 ml Soja Yoghurt ( zero sugar )
  • Zout &  Peper naar Smaak
  • 3 verse Munt Blaadjes ( ca. 1 g )
  • 100 ml Water
  • verse Bieslook voor de decoratie ( 5 g )

BEREIDING

Doe alle ingrediënten in een krachtige blender en laat alles goed met elkaar mixen tot een egaal glad mengsel. Laat alles goed met elkaar emulgeren. Giet de komkommer gazpacho naar believen in kommetjes en maak af met de klein gehakte bieslook. Eet smakelijk :-) Voedingswaarde: 292 C, 20 g KH, 3.5 g E, 23.3 g Vet en 2.7 g Vezel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je naam *
Je e-mailadres *
Je bericht hier *

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Over de auteur

Hallo! Ik ben
Nora Ergüven

Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.

Meer recepten