MIJN EIGEN BOEK IS NU TE KOOP! LEES MEER
MIJN EIGEN BOEK IS NU TE KOOP! LEES MEER

Hangop Choco Dessert met Kersen

Desserts
Gepubliceerd op door Nora Ergüven
Scroll naar recept
main-image

Ingrediënten :

voor 2 porties of 4 porties:
  • 450 g Hangop
  • 30 g gesmolten Vegan Chocolade ( bijvoorbeeld van 75 % van Vivani )
  • 8 Druppels Flavour Drops of ander Zoetmiddel naar Smaak
  • 50 ml Rum of Ameretto ( kan ook weggelaten worden )
  • 100 g verse Kersen ontpit of ander fruit naar Smaak

BEREIDING

Bereid de hangop eerst voor. De hangop recept vind jij hier. Smelt vooraf de chocolade en doe alle ingrediënten in een mixer of blender. Laat de mixer zo lang draaien, tot het een egaal massa wordt. img-2192-scaled.jpegimg-2193-scaled.jpeg Verdeel de dessert in glazen schalen of bekers en decoreer naar smaak. Ik naam Kersen, omdat ik vind, dat Kersen heerlijk met Amaretto en chocolade harmonieren en verrukkelijk smaken. img-2194-scaled.jpegimg-2196-scaled.jpeg Maar smaken verschillen, dus wees creatief en creëer je eigen dessert. P.S.: Je kan natuurlijk ook 4 porties maken, en deze verschillend decoreren of smaak geven. Of met ander fruit en noten.... The sky is the limit ;-)  Eet Smakelijk !!! Voedingswaarde voor de hele dessert : 656 C, 28.5 g KH, 31.8 E, 32.5 g Vet, 1,5 g Vezel en 23.4 g Suiker Voedingswaarde voor 1 portie van 2 : 328 C, 14,3 KH, 15.9 E, 16.2 g Vet en 0.8 g Vezel en 11.7 g Suiker

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je naam *
Je e-mailadres *
Je bericht hier *

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Over de auteur

Hallo! Ik ben
Nora Ergüven

Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.

Meer recepten