Hangop Choco Dessert met Kersen

Ingrediënten :

voor 2 porties of 4 porties:

  • 450 g Hangop
  • 30 g gesmolten Vegan Chocolade ( bijvoorbeeld van 75 % van Vivani )
  • 8 Druppels Flavour Drops of ander Zoetmiddel naar Smaak
  • 50 ml Rum of Ameretto ( kan ook weggelaten worden )
  • 100 g verse Kersen ontpit of ander fruit naar Smaak

BEREIDING

Bereid de hangop eerst voor. De hangop recept vind jij hier. Smelt vooraf de chocolade en doe alle ingrediënten in een mixer of blender. Laat de mixer zo lang draaien, tot het een egaal massa wordt.

Verdeel de dessert in glazen schalen of bekers en decoreer naar smaak. Ik naam Kersen, omdat ik vind, dat Kersen heerlijk met Amaretto en chocolade harmonieren en verrukkelijk smaken.

Maar smaken verschillen, dus wees creatief en creëer je eigen dessert.

P.S.: Je kan natuurlijk ook 4 porties maken, en deze verschillend decoreren of smaak geven. Of met ander fruit en noten…. The sky is the limit 😉

 Eet Smakelijk !!!

Voedingswaarde voor de hele dessert : 656 C, 28.5 g KH, 31.8 E, 32.5 g Vet, 1,5 g Vezel en 23.4 g Suiker

Voedingswaarde voor 1 portie van 2 : 328 C, 14,3 KH, 15.9 E, 16.2 g Vet en 0.8 g Vezel en 11.7 g Suiker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *