Easy Taartjes met Pudding

Ik had te veel van mijn Power-Pudding gemaakt, dus heb ik deze op deze manier verder verwerkt, indien ik deze mini taartjes gemaakt heb. Ik gooi niet graag eten weg, ik probeer alles op te maken 😉 Maar jij kan ook andere pudding nemen of ander creme, of simpel soja kwark nemen.

INGREDIËNTEN

voor 12 stuks:

  • 200 g Havermoutvlokjes
  • 20 g Chiazaad
  • 150 g Water
  • 100 g suikervrij Appelmoes
  • 10 g Cacaonibs
  • naar wens Zoetmiddel ( ik hou de smaak neutral en maak het afhankelijk van de pudding of creme, die erop komt )
  • Fruit naar smaak
  • Kokosrasp ter garnering

BEREIDING

Verwarm de bakoven op 180 graden. Vermeng alle ingrediënten goed met elkaar, tot jij een plakkerig deeg hebt. Do deze mengsel in 6 silicone muffin vormpjes en bak deze 25 – 30 minuten. Als zij klaar zijn, goed laten afkoelen en in 2 helften doorsnijden, als snij jij een broodje door 😉 Nu kan jij naar jouw eigen smaak met pudding of creme bestreiken en met de fruit en kokosrasp garneren. Maak jouw eigen taartje 😉

Voedingswaarde voor 6 taartjes/”muffins” zonder pudding en fruit: 537 C, 80.4 KH,  16.3 E, 15.5 g Vet en 14 Vezel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *