Choco-Mousse Low Fat Low Carb

INGREDIËNTEN

2 porties:

  • 200 ml Sojamekl unsweeted of Amandelmelk
  • 200 g Silken Tofu ( Zeiden Tofu )
  • 55 g Amandelmeel of soja-protein-poeder
  • snuifje zout
  • 1 TL raw Cacaopoeder ( 5 g )
  • 1 snuifje Kaneel
  • 5 g Cacaonibs

BEREIDING

Alle ingrediënten in een blender goed mixen en in twee glazen potten naar smaak opmaken. Of met iets kokosrasp of met iets gehakte noten garneren. Met de garnering is dat dan geen low fat meer 😉

Voedingswaarde voor de hele recept met soja isolaat protein: 457 C, 12.3 g KH, 67.2 g E, 14.8 g Vet en 3.2 g Vezel

Voedingswaarde per portie: 228.5 C, 6.2 g KH, 33.6 g E, 7.4 g Vet en 1.6 g Vezel

Tip: Ik eet nauwelijks zoet, proef gewoon de smaak en voeg er zoetmiddel ( Agavestroop, Honing, Dadelstroop,…) naar smaak bij en reken de voedingswaarde op nieuw 😉

Schreibe einen Kommentar