MIJN EIGEN BOEK IS NU TE KOOP! LEES MEER
MIJN EIGEN BOEK IS NU TE KOOP! LEES MEER

Haaren Doneren = Recycelen

Gepubliceerd op door Nora Ergüven
Haaren Doneren = Recycelen

Dat is nu de 3 de keer, dat ik mijn haren doneer. Gelukkig grooein mijn haren om de 2 jaar met 30 cm, zodat ik deze kan laten knippen en mensen ermee gelukkig maken. Dat geeft mij ieder keer weer een hartverwarmend gevoel, als ik deze dank berichtjes van de Nederlandse Haarstichting krijg: Lees hieronder een van de actueelste berichten van  27 mei 2024:

 

Beste Nora, 

Wat fantastisch dat je ervoor hebt gekozen om jouw haar te doneren aan de Haarstichting! Namens de Haarstichting willen we je hartelijk bedanken voor je prachtige haardonatie. Jouw donatie zal een grote impact hebben op het leven van mensen die te maken hebben met haarverlies. Dankzij jouw bijdrage kunnen we pruiken maken en deze kosteloos verstrekken aan mensen die door ziekte, behandelingen of andere omstandigheden hun eigen haar zijn kwijtgeraakt.

Jouw donatie is namelijk van onschatbare waarde voor mensen die haarverlies ervaren als gevolg van ziekte of behandelingen zoals chemotherapie. Het is dankzij betrokken mensen zoals jij dat we in staat zijn om pruiken te maken voor mensen die dit hard nodig hebben.

We willen je graag laten weten dat jouw haar niet alleen een fysieke gift is, maar ook een symbool van hoop en steun voor degenen die het nodig hebben. Je hebt laten zien dat er altijd mensen zijn die willen helpen en bijdragen aan een betere wereld.

We begrijpen dat het doneren van je haar een persoonlijke beslissing is en we willen je daarom bedanken voor je inzet en betrokkenheid. We hopen dat we in de toekomst nog op je steun kunnen rekenen.Vertel ook vooral je vrienden, familie en kennissen op Facebook, Instagram, Twitter en op andere manieren over jouw geweldige initiatief, dat je je haar hebt gedoneerd aan de Haarstichting! We hopen dat veel mensen jouw goede voorbeeld zullen volgen!

Het zou heel leuk zijn als je ons tagt op Instagram (@Haarstichting) als je bijvoorbeeld iets over je haardonatie post. We zullen dit dan uiteraard reposten! Op deze manier vergroot je ons bereik en kunnen we nog meer mensen helpen die een haarwerk nodig hebben.

Onder nieuws staan regelmatig leuke items over haardonoren en vrouwen die een haarwerk van de Haarstichting hebben ontvangen, mede mogelijk gemaakt door jou!

Succes weer met sparen!

Met vriendelijke groet,

De Nederlandse Haarstichting
info@haarstichting.nl
www.Haarstichting.nl

main-image

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je naam *
Je e-mailadres *
Je bericht hier *

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Over de auteur

Hallo! Ik ben
Nora Ergüven

Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.

Meer blogposts