MIJN EIGEN BOEK IS NU TE KOOP! LEES MEER
MIJN EIGEN BOEK IS NU TE KOOP! LEES MEER

Prensentatie van mijn boek Love living healthy en opening van mijn praktijk

Gepubliceerd op door Nora Ergüven
Prensentatie van mijn boek Love living healthy en opening van mijn praktijk

Eindelijk was het op 14 juli 2024 zover !!!! Ik mocht in een klein kringetje met familie, vrienden en kennissen de opening van mijn praktijk vegaNForever - Love Living Healthy vieren. Ik besta sinds maart 2023 als voedings coach praktijk, maar het kwam niet ervan, om mijn opening te vieren. Want ik was druk bezig, om een handout voor mijn klanten te schrijven. Tijdens het begeleiden van mijn klanten viel mij op, dat deze haast geen idee hadden, wat de term VOEDZAME VOEDING eigentlijk betekende, laat staan, toen ik over macronutrienten en micronutrienten spraak, dachten zij, dat ik Latijns ging praten. Dus had ik de idee, dat ik hen een hand out ging maken in een vorm van een klein informatie boekje. Maar de kennis over voeding is zo groot, dat mijn hand out niet bij een paar paginas bleef, maar meer en meer wordt. Uiteindelijk dacht ik, hoezo alleen mijn klanten deze kennis geven????? Dit inspireerde mij, om een boek te schrijven en de kennis voor iedereen toegangelijk te maken, want helaas krijgt niemand en opleiding op school. Ook wisten onze ouders het ook niet beter en gaven ons hen eetpatroon door.

Uiteindelijk is een fantastisch boek ontstaan, passend bij mijn praktijk naam LOVE LIVING HEALTY. Want voeding alleen is helaas niet voldoende, om een gezond lijfstijl te hebben. Ons menselijke lichaam is zo complex, dat de combinatie van voeding, beweging en rust in balans zijn moeten, om op een gezonde manier te leven. Heb je meer interesse over mijn boek, dan is deze via mijn website te bestellen, of diverse locaties ( op mijn site aangegeven ) te koop. 

Maar terug naar deze fantastische bijeenkomst. Ik ben met bijzondere cadeaus en bloemen rijkelijk verwend worden. Ik wil mij op deze weg bij iedereen bedanken, die tijd heeft gemaakt voor mij en deze dag voor mij onvergetelijk heeft gemaakt. B E D A N K T ! ! ! 

Ook nogmals bedankt aan Reepro Voorne, omdat zij mij met de opmaak en de correctuur van mijn boek ondersteunt hebben met de kennis in hen vak, bedankt aan Shivanne van Ginkel, die alle illustraties ontworpen heeft, en uiteraard bedankt aan Ferdinand van Ginkel, mijn man, die deze bijeenkomst met mij georganiseerd heeft, en altjd achter mij staat, welke weg ik ook ga !!!

main-image main-image main-image main-image main-image main-image main-image main-image main-image main-image main-image main-image main-image main-image

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je naam *
Je e-mailadres *
Je bericht hier *

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Over de auteur

Hallo! Ik ben
Nora Ergüven

Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.