Banaan-Fudge-Bites

INGREDIËNTEN

4 – 6 stuks:

  • 1 grote Banaan ( geschild gewicht ca. 130 g )
  • 1 – 2 EL Carobe Poeder ( 20 g )
  • 50 g Kokosolie
  • 8 g Dadel Stroop ( of meer of ander Zoetmiddel naar smaak )

BEREIDING

Smelt de kokosolie in een pan en mix met de rest van de ingrediënten zamen in een keukenmachine tot een smeuïge mengsel. Doe de mengsel in een klein vierkante silicone vormpje of in kleine Ijs-blokje vormpje. Laat nu een nacht in de koelkast rusten en opstijven. Snij de fudge naar believen, of haal deze uit de vormpjes en dien op met een plakje banaan of ander fruit 🙂

Ik maakte van de mengsel 6 stuks 🙂

Voedingswaarde voor 6 stuks: 1160 C, 498.2 g KH, 76.9 g E, 90.5 g Vet en 29.3 g Vezel

Voedingswaarde voor 1 stuks ( van 6 ): 193.3 C, 83 g KH, 12.8 g E, 15.1 g Vet en 4.8 g Vezel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *